Osnivanje firme Woma radi zaštite životne sredine

Cilj osnivanja je bio pružanje usluge u oblasti zaštitne životne sredine - odvoz: šuta, otpada, smeća... Woma Novi Sad

Preduzeće Woma osnovano je u Novom Sadu pre više od jedne decenije, pozicionirani smo na trećem kilometru severoistočno od centra grada. Samim osnivanjem cilj nam je bio da razvijemo i pružimo usluge u oblasti zaštite životne sredine - odvoza raznih vrsta: šuta, otpada, smeća...

Početak Wome je bio sa par vozila za odvoz otpada

Početak firme je bio sa par vozila za odvoz otpada - Woma Novi Sad

Krajem devedesetih delatnost smo počeli sa par vozila za odvoz otpadnih voda kao i iznajmljivanje i odvoz komunalnog otpada. Industrijalizacija u Novom Sadu je doprinela naglom porastu standarda i kvaliteta života ljudi ali i zabrinjavajućem zagađivanju životne sredine tako da je u pojedinim segmentima poprimilo alarmantne razmere.

 

Tačnost odvoženja smeća karakteristika Wome

Tačnost odvoženja smeća - Woma Novi Sad

Poseban trud smo ulozili na tačnost odvoženja smeća specijalnim vozilima, pedantnost i kvalitet pružanja usluga ali i na usavršavanje stručnog kadra na radu za zaštitu životne sredine.

Vaš otpad je naša briga

Odvoženje vašeg otpada je naša briga - Woma Novi Sad

Pozovite naš broj telefona ili nam pošaljite e-mail u vezi odvoza šuta i javićemo vam se u najbržem mogućem roku! Vaš otpad je naša briga, poverite posao profesionalcima i zagarantujte sebi odlično obavljen posao!